Ще снимат Роси от 'Байландо' във филм по неин сценарий

Нечуващото момиче  от Хасково, Роси Караджова, която се прочу покрай участието си в танцовото шоу ‘Байландо’, е на път да покори Холивуд. Американският режисьор Томас Маковски ще я снима във филм, в който чаровната възпитанич

2011-07-29 18:08:19
Ще снимат Роси от 'Байландо' във филм по неин сценарий
Нечуващото момиче  от Хасково, Роси Караджова, която се прочу покрай участието си в танцовото шоу ‘Байландо’, е на път да покори Холивуд.

Американският режисьор Томас Маковски ще я снима във филм, в който чаровната възпитаничка на  хасковската гимназия по лека промишленост ще играе себе си.  
Филмът ‘Ритъмът на сърцето’ е по сценарий на Роси. Там, както и в книгата си , 19-годишното момиче разказва историята на малко глухо дете, родено по времето на прехода в България, изгубило баща си и преждевременно изправило се пред стената, издигната между чуващите и глухите хора.

Филмът разказва за борбата на едно момиче да оцелее  в черно-белия свят на глухотата, водено от мечтата си да стане  актриса и да направи живота си по-цветен. Тя среща Джъстин  и от невъзможната и несподелена любов между момиче  от света на глухите и момче от света на чуващите, се ражда техния танц.

В главните роли, освен Роси, която ще играе  себе си, ще участват десетина американски актьори. Общо 1200 статисти,актьори, танцьори и певци ще са нужни за реализацията на филма. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия